Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya sadık ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları organize olarak bünyelmalıdır. Kapının düzenli çallıkışmasını hazırlamak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum kırmızııyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayan hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı alırken ilgi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cihetımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kızılınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page